VIKING WAXI MAZE

serving-waxi-maize

Nettovikt: 4000g

Waxi Maize

Är en komplex, långkedjiga, högmolekylära kolhydrater som är fri från socker och laktos. Vår vaxartad majsstärkelse har en hög andel av amylopektin (95-99%) och en låg andel av Amylos (1-5%). Amylopektinmolekyler är större, tyngre och lättare för magen att smälta. Därför livsmedel som har lite amylos och massor av Amylopektin är snabbare smält och absorberas.
• Fyller glykogen butiker för accelererad återhämtning
• Ingen magbesvär
• 100% socker och laktosfri

Riktning för användning:

Baserat på dina prestandabehov, blanda 1/2 till 1 skopor (25-50 g) i 3,5-4 dl. av vatten. Skaka väl i 30-45 sekunder. Konsumera före, under eller efter intensiv träning som behövs för extra energi. Öka din dos om att engagera sig i långvarig ansträngning för 2 timmar eller mer.

Ingredienser:

Vaxmajsstärkelse, acidifier (citronsyra), smak, färg (karmin för hallonsmak, betacaroten för apelsinsmak), konstgjorda sötningsmedel (sukralos, acesulfamkalium).

Allergi Information:

Innehåller mjölk. Kan innehålla spår av ägg, soja och vete (gluten).

Viktig Information:

Denna produkt är ett kosttillskott. Använd denna produkt i samband med mat som en del av en hälsosam och balanserad kost, inte som en ersättning för en sådan. Förvara utom räckhåll för barn. Inte avsedd att användas av gravida eller ammande kvinnor! Överskrid inte rekommenderad daglig dos.
Förvara på en sval, torr plats. Utsätt inte för stark värme, fukt eller solljus. Använd före sista förbrukningsdag som anges på förpackningen.

NÄRINGSINFORMATION

Näringsinnehåll per: 50 g 100 g
Energivärde 182.5 kcal / 775.6 kJ 365 kcal / 1551.3 kJ
Proteiner 0.15 g 0.3 g
Kolhydrater 44 g < 88 g
varav sockerarter 0 g  < 0 g
Fetter 0 g 0 g
varav mättade fettsyror 0 g 0 g
Fibrer 0 g 0 g
Natrium < 0 g < 0 g