VIKING CREATINE & BETA ALANINE

aroma-creatine-beta-alanine-2

serving-creatine-beta-alanine2

Nettovikt: 300 g

Viking Kreatin & Beta Alanine

är ett tillskott som består av en optimal kombination av två näringsämnen, vilket gör att du kan öka din styrka och uthållighet utöver träningen och intensiteten.
Kreatin och Beta-alanin 2:1-förhållandet bildar en matris som fungerar i synergi, lämplig för styrketräning eller motstånd, lång eller kort varaktighet, såsom kontaktsporter, cykling, atletik, bodybuilding, fitness, simning, etc. ..
Kreatin är ett naturligt ämne som produceras i kroppen för att förse oss med energi, de flesta producerar cirka 2 gram kreatin per dag, det underlättar energiproduktion (ATP), förbättrar anabola processer och stimulerar tillväxten av fibermuskler, förbättrar styrka, muskelsammandragning och ökar hydreringen av muskelcellerna.
Det har också starka anti-kataboliska egenskaper, vilket avsevärt påskyndar återhämtningstiden.
Beta-Alanine anses idealiskt för högre intensitetsrepetitionsintervall och uthållighet på grund av dess förmåga att buffra mjölksyra. Beta-Alanin är en icke-essentiell aminosyra som används av muskelceller för att syntetisera karnosin, som fungerar som en buffert för syror som produceras under ansträngande träning, vilket hjälper till att bibehålla optimalt muskel-pH.
• Fyll på energidepåer och neutralisera mjölksyra
• Muskelåterhämtning och styrka
• Kreatin och Beta-alanin 2:1 förhållande

Riktning för användning:

Blanda en skopa (ca 10 g) med 3 dl vatten eller din favoritdryck. Konsumera en portion dagligen.

Ingredienser:

Buffert ph-korrekt kreatinmonohydrat, beta-alanin, surhetsreglerande medel (citronsyra), antioxidant (L-askorbinsyra – vitamin C), antiklumpningsmedel (kiseldioxid, trikalciumfosfat), smakämnen, sötningsmedel (sukralos, acesulfamkalium), färg (karmin) (för blandad bärsmak), riboflavin (för citronsmak), paprikaextrakt (för apelsinsmak)).

Allergiinformation:

Kan innehålla spår av mjölk, soja, ägg och vete (gluten).

Viktig information:

Denna produkt är ett kosttillskott. Använd denna produkt tillsammans med mat som en del av en hälsosam, balanserad kost, inte som en ersättning för sådan. Förvara utom räckhåll för barn. Ej avsedd för användning av gravida eller ammande kvinnor! Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen.
Förvara på en kall och torr plats. Utsätt inte för stark värme, fukt eller solljus. Används före det utgångsdatum som är skrivet på förpackningen.

NÄRINGSINNEHÅLL

Näringsinnehåll per: 1 portion (10 g) 100 g
Energivärde 0 kJ / 0 kcal 0 kJ / 0 kcal
Proteiner 0 g 0 g
Kolhydrater 0 g < 0 g
 varav socker 0 g  < 0 g
Fett 0 g 0 g
 varav mättad 0 g 0 g
Kostfiber 0 g 0 g
Natrium < 0,04 g < 0,4 g
buffrat ph korrekt kreatinmonohydrat 6000 mg 60 000 mg
Beta alanin 3000 mg 30 000 mg