VIKING OMEGA 3

Nettovikt: 120.4 g

VIKING OMEGA 3

VIKING OMEGA 3 innehåller omättade fettsyror i form av eikosapentaensyra (EPA) och docosahexaensyra (DHA). Dessa används av kroppen för processer som hjärnans funktion, tillväxt och utveckling. Även om du kanske kan få tillräckligt med Omega-3 genom enbart diet, kan komplettering med Viking Omega 3 hjälpa dig att få tillräckligt med EPA och DHA för att främja allmän hälsa på många djupgående sätt.

EFSA (Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet) bekräftar att DHA har en positiv effekt på hälsosam hjärnfunktion på alla åldersnivåer. Det finns en bestämd orsak och effekt-relation mellan DHA-konsumtion och hjärnfunktion. *
* Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet EFSA, vetenskapliga yttranden 1734/2010.

• DHA bidrar till att upprätthålla normal hjärnfunktion.
• DHA bidrar till att upprätthålla normal syn.
• EPA och DHA bidrar till hjärtets normala funktion.

BRUKSANVISNING:

Ta 1 kapsel 3 gånger dagligen, helst under måltider med tillräcklig vätska. En 3-månaders behandling rekommenderas med 3 kapslar / dag följt av en månadslång paus.

ALLERGIINFORMATION:

Undvik denna produkt om du är allergisk mot fisk.

VIKTIG INFORMATION:

Denna produkt är ett kosttillskott. Använd denna produkt tillsammans med mat som en del av en hälsosam, balanserad kost, inte som en ersättning för sådana. Förvara utom räckhåll för barn. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Omega-3 har en lätt blodförtunnande effekt som bör övervägas av gravida och ammande kvinnor och av dem som använder antikoagulantia! Rådgör med din läkare före användning! Sporadiskt obehagliga gastrointestinala symtom kan uppstå (illamående, fiskluktande rapningar, diarré).
Förvara på en kall och torr plats. Utsätt inte för mycket värme, fukt eller solljus. Använd före utgångsdatum som anges på förpackningen.

INGREDIENTS:

Fish oil, EPA(eicosapentaenoic acid), DHA(docosahexaenoic acid), Vitamin E(alpha-tocoperyl-acetate)

OTHER INGREDIENTS:

Gelatin, glycerin, water.

NÄRINGSINNEHÅLL

Serveringsstorlek: 1 kapsel Serveringar per behållare: 120
Tilläggsfakta per: 1 portion (1 kapsel) 3 kapslar
Fish oil 1000 mg 3000 mg
Of which Omega 3 300 mg 900 mg
– EPA (eicosapentaenoic acid) 180 mg 540 mg
– DHA (docosahexaenoic acid) 120 mg 360 mg
Vitamin E (DL-alpha-tocopheryl acetate) 3 mg (25% RDA*) 9 mg (75% RDA*)
* RDA – rekommenderad dagpenning