VIKING ZMA

pills

serving-aakg2

Nettovikt: 75 g

Viking ZMA

Består av en vetenskaplig blandning av zink och magnesium med hög biotillgänglighet och vitamin B6. ZMA är ett mycket populärt komplement bland kroppsbyggare, idrottare styrka och elitidrottare och bör tas innan sömn. Den innehåller också ämnen som är nödvändiga för neuromuskulära kroppens funktioner. Många studier visar ett tydligt samband mellan magnesiumbrist och folk som tränar hårt, eller på annat sätt utsätta sin kropp till stress. Dessa personer kan dra nytta av att ta extra magnesium från kosten eller användning av kosttillskott.
• Zink och magnesium för normal proteinsyntes
• Anabola Mineral Support
• Hög biotillgänglighet av magnesium och zink

Riktning för användning:

Män tar 3, eller kvinnor tar 2 kapslar dagligen, helst på fastande mage, 30-60 minuter innan läggdags. För bästa resultat, undvika att ta med mjölkproduktion eller andra kalciuminnehållande livsmedel eller kosttillskott.

Allergi Information:

Kan innehålla spår av mjölk, soja, ägg och vete (gluten).

Viktig Information:

Denna produkt är ett kosttillskott. Använd denna produkt i samband med mat som en del av en hälsosam och balanserad kost, inte som en ersättning för en sådan. Förvara utom räckhåll för barn. Inte avsedd att användas av gravida eller ammande kvinnor! Överskrid inte rekommenderad daglig dos.
Förvara på en sval, torr plats. Utsätt inte för stark värme, fukt eller solljus. Använd före sista förbrukningsdag som anges på förpackningen.

NÄRINGSINFORMATION

Näringsinformation 1 portion (1 kapsel) RDA%
Magnesium (från citrat) 400 mg 107 %
Zink (från citrat) 20 mg 200 %
Vitamin B6 (pyridoxin) 11 mg 786 %

Andra ingredienser:

Gelatinkapsel (innehåller färg titandioxid).