VIKING ZMA

pills

serving-aakg2

Nettovikt: 160 g

Viking ZMA

Består av en vetenskaplig blandning av zink och magnesium med hög biotillgänglighet och vitamin B6. ZMA är ett mycket populärt tillskott bland kroppsbyggare, styrkeidrottare och elitidrottare och bör tas före sömn. Den innehåller också ämnen som är nödvändiga för neuromuskulära kroppsfunktioner. Många studier visar ett tydligt samband mellan magnesiumbrist och personer som tränar hårt, eller på annat sätt utsätter sin kropp för stress. Dessa individer kan dra nytta av att ta extra magnesium från kosten eller använda ett kosttillskott.
• Zink och magnesium för normal proteinsyntes
• Anabola mineralstöd
• Hög biotillgänglighet av magnesium och zink

Användningsanvisning:

Som kosttillskott, ta 2 kapslar dagligen, helst på fastande mage, 30-60 minuter före sänggåendet. För bästa resultat, undvik att ta med mejeriprodukter eller andra kalciuminnehållande livsmedel eller kosttillskott.

Allergiinformation:

Kan innehålla spår av mjölk, soja, ägg och vete (gluten).

Viktig information:

Denna produkt är ett kosttillskott. Använd denna produkt tillsammans med mat som en del av en hälsosam, balanserad kost, inte som en ersättning för sådan. Förvara utom räckhåll för barn. Ej avsedd för användning av gravida eller ammande kvinnor! Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen.
Förvara på en kall och torr plats. Utsätt inte för stark värme, fukt eller solljus. Används före det utgångsdatum som är skrivet på förpackningen

NÄRINGSINNEHÅLL

Övriga ingredienser:

Gelatin (kapsel), maltodextrin, magnesiumstearat

Kompletterande fakta per: 1 portion (2 kapslar) RDA%
Magnesium (från magnesiumcitrat) 450 mg 110 %
Zink (från zinkcitrat) 30 mg 110 %
Vitamin B6 (från pyridoxin HCl) 15 mg 750 %
ZMA 2400 mg
Dagligt värde (DV) inte fastställt.