VIKING DAA

pills

serving-daa2

Nettovikt: 75 g

Viking DAA

Innehåller ren D-asparaginsyra av högsta kvalitet involverad i biosyntes av aminosyror. Dussintals studier har gjorts inom sportnäring angående DAA, vilket gjorde det till ett mycket populärt näringstillskott bland kroppsbyggare, särskilt under byggfasen. D-asparaginsyra förekommer främst i hypofysen, hypotalamus och testiklarna och bildas när enzymet racemase omvandlar L-asparaginsyra till D-asparaginsyran i testiklarna och andra körtlar i kroppen. Om du letar efter ett sätt att naturligt öka dina testosteronnivåer så är Viking DAA det perfekta tillägget för att hjälpa dig i din strävan.
• Stödjer muskeltillväxt
• Testosteronbooster
• 40 portioner, 1500 mg D-asparaginsyra / portion

Användningsanvisning:

Ta en portion (3 kapslar) en eller två gånger dagligen, med vatten. Ta den första portionen på morgonen och den andra serveringen på kvällen före läggdags. Efter en månads på varandra följande användning rekommenderar vi att du tar ledigt en vecka innan du upprepar cykeln.

Viktig information:

Denna produkt är ett kosttillskott. Använd denna produkt tillsammans med mat som en del av en hälsosam, balanserad kost, inte som en ersättning för sådan. Förvara utom räckhåll för barn. Ej avsedd för användning av gravida eller ammande kvinnor! Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen.
Förvara på en kall och torr plats. Utsätt inte för stark värme, fukt eller solljus. Används före det utgångsdatum som är skrivet på förpackningen.

NÄRINGSINNEHÅLL

Kompletterande fakta per: 1 portion (3 kapslar) RDA%
D-asparaginsyra (DAA) 1500 mg

Övriga ingredienser:

Antiklumpningsmedel (magnesiumstearat), gelatinkapsel (innehåller färg titandioxid).

Allergiinformation:

Kan innehålla spår av mjölk, soja, ägg och vete (gluten).