VIKING DAA POWDER

aroma-natur-powder-2

serving-DAAPOWDER

Nettovikt: 250 g

Viking DAA POWDER

Innehåller ren D-asparaginsyra av högsta kvalitet som en del av kroppens biosyntes av aminosyror. Detta är idealiskt för alla som deltar i kraftfull motståndsbaserad träning.
Många studier har gjorts inom sportnutrition vid DAA, vilket har gjort det till ett mycket populärt tillskott bland kroppsbyggare, särskilt under byggfasen.
D-asparaginsyra förekommer främst i hypofysen, hypotalamus och testiklarna och bildas när enzymet racemase omvandlar L-asparaginsyra till D-asparaginsyra.
• Leder till ökad metabol funktion
• Kan förbättra muskelmassa och styrka
• Minskar återhämtningstiden för musklerna

Användningsanvisning:

Tillsätt 3 g pulver (ca 1 tesked) till önskad mängd vatten eller fruktjuice. Skaka sedan och konsumera. Använd en gång om dagen. Byte efter 12 dagar rekommenderar vi 1 veckas ledighet innan du upprepar cykeln.

Viktig information:

Denna produkt är ett kosttillskott. Använd denna produkt tillsammans med mat som en del av, och inte en ersättning för, en hälsosam, balanserad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Ej för användning av gravida eller ammande kvinnor! Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen.
Förvara svalt och torrt. Utsätt dem inte för extrem värme, fukt eller solljus. Används före utgångsdatumet som står på förpackningen.

NÄRINGSFAKTA

Nährwertangaben pro: 1 portion (3 g) 100 g
D-Asparaginsäure (DAA) 3 g 100 g

Allergiinformation:

Kan innehålla spår av mjölk, soja, ägg och vete (gluten).