VIKING DAA POWDER

aroma-natur-powder-2

serving-DAAPOWDER

Nettovikt: 250 g

Viking DAA PULVER

Innehåller högkvalitativt rent D-aspartinsyra som en del av kroppens aminosyrametabolism. Detta är idealiskt för alla som ägnar sig åt våldsamt motstånds- eller styrketräning.

Många studier har utförts inom idrottsnutrition om DAA, vilket har gjort det till ett mycket populärt tillskott bland kroppsbyggare, särskilt under uppbyggnadsfasen.

D-Aspartinsyra förekommer främst i hypofysen, hypotalamus och testiklarna och bildas när enzymet racemas omvandlar L-asparaginsyra till D-asparaginsyra.

  • Metabol funktion
  • Muskelmassa och styrka
  • Muskelåterhämtning

Användningsanvisning:

Blanda 3 g pulver (ungefär 1 tesked) med önskad mängd vatten eller fruktjuice. Skaka sedan och konsumera. Använd en gång om dagen. Efter 12 dagars användning rekommenderar vi en veckas paus innan cykeln upprepas.

Viktig information:

Den här produkten är ett näringsmässigt tillskott. Använd denna produkt tillsammans med mat som en del av en hälsosam, balanserad kost, inte som ersättning för den. Förvaras utom räckhåll för barn. Rekommenderas inte för barn, gravida eller ammande kvinnor! Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen.

Förvara svalt och torrt. Utsätt inte för extrem värme, fuktighet eller solljus. Bäst före datumet som anges på förpackningen.

NÄRINGSFAKTA

Nährwertangaben pro: 1 portion (3 g) 100 g
D-Asparaginsäure (DAA) 3 g 100 g

Allergiinformation:

Kan innehålla spår av mjölk, soja, ägg och vete (gluten).