VIKING CARNITINE PLUS

pills

servingsx2

Nettovikt: 136.5 g

VIKING CARNITINE PLUS

Underlättar viktminskning, accelererar fettomsättningen och ökar effektiviteten hos högpresterande idrottare och fysiskt aktiva personer. L-karnitin stöder fettomsättning och energiproduktion: L-karnitin finns rikligt i muskelvävnad och fungerar främst för att reglera fettomsättningen och transportera fettsyror in i cellernas mitokondrier, där de oxideras och omvandlas till energi. L-karnitin är viktigt för transporten av långkedjiga fettsyror in i cellerna där fetterna kan omvandlas till energi.

  • Lättar viktminskning
  • Levererar 1600 mg L-karnitin per portion
  • Accelererar fettmetabolismen

Användningsanvisning:

Ta 2-4 kapslar dagligen. Denna produkt används bäst när den tas på fastande mage med vatten eller juice i uppdelade doser 45 minuter före frukost och lunch.

Övriga ingredienser:

klumpförebyggande medel (trikalciumfosfat, kalciumkarbonat), gelatinkapsel (innehåller färg titandioxid).

Allergiinformation:

Kan innehålla spår av mjölk, soja, ägg och vete (gluten).

Viktig information:

Denna produkt är ett kosttillskott. Använd denna produkt tillsammans med mat som en del av en hälsosam, balanserad kost, inte som en ersättning för sådan. Förvara utom räckhåll för barn. Ej avsedd för användning av gravida eller ammande kvinnor! Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Förvara på en kall och torr plats. Utsätt inte för stark värme, fukt eller solljus. Används före det utgångsdatum som är skrivet på förpackningen

NÄRINGSINNEHÅLL

Portionsstorlek: 2 kapslar Portioner per behållare: 60
Näringsinnehåll per: 1 portion
(2 kapslar)
4 kapslar
L Carnitine (från L-Carnitine
L-tartrat och L-karnitinbas)
L-arginin
L-Ornithine
1700 mg
100 mg
100 mg
3400 mg
200 mg
200 mg